Ledelse og personale

Engageret salgskonsulent til stålafdelingen hos Boldsen A/S (Index 5440)
Engageret salgskonsulent til stålafdelingen hos Boldsen A/S
Læs mere
Headhunter / konsulent hos & friends, Aarhus (Index 42010)
Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved du, at du når længst når du har kolleger at arbejde sammen med, så har du nu mulighed for at blive en del af et af Danmarks største rekrutterings- og headhunting bureauer – og skabe en solid platform for din kommende forretning.
Læs mere
Senior Project Manager / Projektleder, Software i Aarhus og København (Index 42008)
Brænder du for at være CEO på egne projekter? Vil du facilitere og drive forandring i samarbejde med engagerede kunder og højt specialiserede kollegaer inden for projekter og projektporteføljeledelse (PPM). Vores projekter sætter strøm til kundernes processer og øger deres effektivitet, arbejdsglæde og værdi.
Læs mere
Business Partner - spændende job til en erfaren økonom, der søger personlig og faglig udfordring! (Index 15115)
Til Koncernøkonomifunktionen i Europas tredje største pensionsselskab og Nordens største Administrationshus, søges to Business partnere, der har bevist, at de selvstændigt kan skabe et solidt økonomisk grundlag for forretningsmæssige beslutninger.
Læs mere
Kommunikationschef til byggebranchen, Midtjylland (Index 44027)
& friends søger for kunde en kommunikationschef til en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.
Læs mere
Headhunter til & friends, Sjælland (Index 19041)
Har du en drøm om at blive selvstændig headhunter, men ved du samtidig, at du når længst, når du har kolleger at sparre med? Så har du nu mulighed for at blive en del af et af Danmarks største rekrutterings- og headhunting bureauer og skabe en solid platform for din kommende forretning.
Læs mere