Sjælland

Sælger - ventilationsprodukter, hele landet (Index C424)
Parlock A/S søger sælger til ventilationsprodukter, kanaler og aggregater – hele landet
Læs mere
VVS-beregner - København (Index 42015)
Har du lyst til at beregne tilbud på forskellige VVS-opgaver i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, hos en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører?
Læs mere
Servicetekniker til Sjælland (Index 19052)
Granzow A/S søger dygtig servicetekniker til løsningssalg og service.
Læs mere
Projektleder med speciale i afleveringer, København (Index 44029)
Brænder du for at arbejde med afvikling af byggesager? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom en projektleder med speciale i afleveringer
Læs mere
Projekteringsleder, København (Index 44030)
Brænder du for at lede og udvikle et projekteringsteam så effektivt, at projekterne konstant overholder udbudskrav, hvor der er fokus på bygbarhed, økonomi, kvalitet og tidsplan? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom en dygtig projekteringsleder.
Læs mere
Projektleder med potentiale til at blive projektchef indenfor aptering, København (Index 44026)
Brænder du for projektledelse indenfor aptering til boligbyggeri-nybyg? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom, endnu en projektleder.
Læs mere
Projektleder indenfor råhus , København (Index 44028)
Er du projektleder og har du potentiale til at blive projektchef indenfor råhus og udvendige arbejder til boligbyggeri og nybyg? Så er der her en spændende stilling hos en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.
Læs mere
Beregner – ventilation, Sjælland (Index C416)
… måske arbejder du lige nu i en tilsvarende stilling eller måske er du projektleder; men træt af tilværelsen i skurvognen og lyst/evne til en dagligdag på kontoret som beregner?Uanset, så vil vi gerne snakke med dig! For vores kunde – en kompetent specialist indenfor energieffektive løsninger til bl.a. bygninger og industrianlæg – søger vi en erfaren beregner indenfor ventilation og klima til at deltage i løsningen af et stadigt stigende antal projekter i afdelingen.Tilbudsafdelingen kalkulerer og udarbejder tilbud for produktion, og er samtidig en vigtig spiller i ordregivende sager, ved opgaveopstart samt ved projektoverdragelse til produktion.
Læs mere
Projektleder med speciale i ventilation (Index 19035)
& friends søger for kunde en projektleder med uddannelse som bygningsingeniør med speciale i installation og ventilation.
Læs mere
Ambitiøs projektleder der vil bygge boliger til mennesker (Index 19034)
& friends søger for kunde en erfaren og dygtig projektleder, der kan lide at bygge ejendomme der kan tåle at stå ude om natten.
Læs mere
Ambitiøs byggeleder der brænder for at bygge kvalitetsboliger (Index 19033)
& friends søger for kunde både nyuddannet og erfaren byggeleder, der kan lide at bygge ejendomme, som kan tåle at stå ude om natten.
Læs mere
Projektleder med entreprenør ånd (Index 19028)
& friends søger for DN Construction en projektleder, der har lyst til at være med at opbygge afdelingen i København.
Læs mere
Projektledelse – El-entrepriser, Sjælland (Index C387)
Har du talent for projektledelse og har du lyst til at udvikle dine kompetencer indenfor El-entrepriser yderligere? Så er det måske netop dig vi gerne vil mødes med!… også hvis du drømmer om at blive leder.
Læs mere