Midtjylland

Energirådgiver til industrien - brug dine kompetencer! (Index 42011)
Brænder du for at arbejde inden for energirådgivning, med opgaver som både matcher og udfordrer dig. Og har du samtidig lyst til at blive en del af en ung vækstvirksomhed, hvor der er stor fokus på faglig sparring og socialt fællesskab, så kunne dette være dit næste job.
Læs mere
Erfaren trafikplanlægger med ambitioner om overordnet ansvar, Aarhus (Index 42012)
Via Trafik har en ambitiøs vækststrategi for Aarhuskontoret og søger derfor en erfaren Trafikplanlægger, der kan se sig i rollen som markedschef med trafikplanlægningsopgaver, og som vil være med til at udvikle og styrke vores position i Jylland.
Læs mere
Udadvendt, engageret og selvmotiverende Key Account Manager (Index 19048)
Er du en udadvendt, engageret og selvmotiverende Key Account Manager med god teknisk indsigt, Så er du måske den & friends søger for Metal Work Danmark A/S.
Læs mere
Projektkonsulent til Sapa Aarhus (Index 5441)
Sapa udvikler og markedsfører aluminiumssystemer til døre, vinduer, facader, solafskærmning og glastage.
Læs mere
Mechanical Design Engineer - Aarhus Area (Index 5428)
GOLDWIND is looking for a Mechanical Design Engineer to play an important role in the Global R&D Team. GOLDWIND has set up a new Danish R&D branch based in Hadsten serving as office location for this job opening.
Læs mere
Projektleder til produktionsteknisk team (Index C 421)
Er du visionær, initiativrig og har du lyst til at indgå i et professionelt udviklingsteam, der lige nu er ved at forme fremtidens produktions-setup hos en af verdens førende kranproducenter? 
Læs mere
Projektleder, byggeleder, Østjylland (Index 3512)
Virksomheden har mange spændende projekter i gang, og søger derfor en medarbejder med stor byggeteknisk erfaring til at følge op på projekterne.
Læs mere
Engineering Project Lead (Index 5410)
If you want to accelerate your career growth within Software Architecture and SaaS we have THE opportunity.
Læs mere
Konsulenter til projektledelse inden for udvikling og konstruktion, Maskin- eller svagstrømsingeniør (Index 42004)
Du er uddannet svagstrømsingeniør eller maskiningeniør med indgående kendskab til et fagområde, som kunne være typisk konstruktion, udvikling, FEM-beregninger, stærkstrøm, PLC-programmering, kvalitet projektledelse.
Læs mere
Maskinmester, Projektleder, Energirådgivning (Index 3509)
Du har en relevant teknisk baggrund, gerne baseret på en håndværksmæssig uddannelse og en videregående uddannelse som maskinmester, teknolog eller ingeniør.
Læs mere