Energirådgiver til industrien - brug dine kompetencer!

Annoncebillede-tekst-nedenfor
Indexid: 42011
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Branche: Ingeniør og teknik
Område: Hele landet


Charlotte Svane
Tlf. (+45) 31 38 16 09

Cai Oluf Maibom
Tlf. (+45) 40 18 44 13

Brænder du for at arbejde inden for energirådgivning, med opgaver som både matcher og udfordrer dig. Og har du samtidig lyst til at blive en del af en ung vækstvirksomhed, hvor der er stor fokus på faglig sparring og socialt fællesskab, så kunne dette være dit næste job.

Du får:

Et selvstændigt job hos en anerkendt, uafhængig energirådgiver, der henvender sig til offentlige kunder og det industrielle marked. Virksomheden har på få år etableret sig som en kompetent og anerkendt rådgiver, og den store efterspørgsel bevirker, at vi har brug for at ansætte endnu en energirådgiver.

Opgaven:

Du skal udvikle og gennemarbejde aktuelle problemstillinger i samarbejde med kunden. Det vil være alt fra enkeltopgaver til projekter inden for energieffektivisering, herunder også at foretage de nødvendige målinger, beregninger og dokumentation. Opgaven vil typisk løses i teams med 2-3 kolleger.

Faglige kvalifikationer:

Du har en relevant teknisk baggrund som maskinmester eller ingeniør. Du har erfaring med energirådgivning, og din interesse ligger inden for energibesparende løsninger. Erfaring inden for industrien vil kun være et plus.

Personlige kvalifikationer:

Stillingen ønskes besat af en energisk og resultatorienteret person med et stort personligt drive, der kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Du er serviceorienteret, kontaktskabende og god til mundtlig og skriftlig kommunikation. Du har et godt humør og lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Virksomheden tilbyder dig:

En spændende og udviklende stilling i en ung og dynamisk virksomhed med et stort vækstpotentiale, gode velmotiverede kollegaer og en gage, der modsvarer dine kvalifikationer.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Charlotte Svane på tlf. 31 38 16 09 eller Cai Oluf Maibom på tlf. 40 18 44 13
Vil du søge stillingen, som har index nr. 42011 så klik på knappen Søg jobbet

Vil du se, hvilke andre ledige stillinger vi har i øjeblikket? Klik videre her.