Projektleder, byggeleder, Østjylland

Annoncebillede-tekst-nedenfor
Indexid: 3512
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Branche: Bygge og Anlæg, Ingeniør og teknik
Område: Midtjylland, Aarhus


Flemming Schou
Tlf. (+45) 20 27 76 46

Om virksomheden:
Vores kunde er en velanskrevet og professionel aktør på markedet for ejendomsudvikling, der udvikler og gennemfører projekter indenfor boligbyggeri i Danmark. Projekterne udvikles og gennemføres i samarbejde med en række samarbejdspartnere. Virksomheden har mange spændende projekter i gang, og søger derfor en medarbejder med stor byggeteknisk erfaring til at følge op på projekterne.

Opgaven:
I samarbejde med virksomhedens ledelse vil du få til opgave at sikre gennemførelsen af de planlagte og igangværende projekter, idet du fungerer som bygherrens repræsentant over for de udvalgte entreprenører. Du fører dagligt tilsyn med byggerierne, og deltager aktivt i løsningen af forekommende problemer.

Faglige kvalifikationer:
Du har allerede flere års erfaring i byggebranchen, gerne som hovedentreprenør med direkte ansvar for projekternes gennemførelse. Du har kendskab og erfaring med alle faser af byggeriet fra fundering til færdiggørelse og styring af alle underentreprenører, herunder også de tekniske fag. Du har formentlig en håndværksmæssig baggrund, efterfulgt af en byggeteknisk uddannelse.

Personlige kvalifikationer:
Stillingen ønskes besat af en energisk og ambitiøs person, med stor kapacitet. Du er robust og vant til at have mange bolde i luften, og du kan bevare overblikket og roen i pressede situationer. Du er udadvendt og kommunikerende og vant til at forhandle dig frem til de løsninger du ønsker.

Virksomheden tilbyder dig:
En spændende og udviklende stilling, i en velrenommeret kapitalstærk virksomhed med store fremtidsplaner, og en god gage + benefits, der fuldt ud modsvarer dine kvalifikationer og indsats.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Flemming Schou på tlf. 20 27 76 46
Vil du søge stillingen, som har index nr. 3512 så klik på knappen Søg jobbet

Vil du se, hvilke andre ledige stillinger vi har i øjeblikket? Klik videre her.