Ingeniør og teknik

Energirådgiver til industrien - brug dine kompetencer! (Index 42011)
Brænder du for at arbejde inden for energirådgivning, med opgaver som både matcher og udfordrer dig. Og har du samtidig lyst til at blive en del af en ung vækstvirksomhed, hvor der er stor fokus på faglig sparring og socialt fællesskab, så kunne dette være dit næste job.
Læs mere
Erfaren trafikplanlægger med ambitioner om overordnet ansvar, Aarhus (Index 42012)
Via Trafik har en ambitiøs vækststrategi for Aarhuskontoret og søger derfor en erfaren Trafikplanlægger, der kan se sig i rollen som markedschef med trafikplanlægningsopgaver, og som vil være med til at udvikle og styrke vores position i Jylland.
Læs mere
Projektleder til DELPRO Wind (Index 5443)
Kan du styre projekter sikkert i havn, og vil du være med til at sætte retningen for og udvikle DELPROS fremtidige serviceydelser? Så er her muligheden for at få en indflydelsesrig projektlederstilling og få berøring med alle aspekter af virksomhedens Wind-projekter.
Læs mere
Udadvendt, engageret og selvmotiverende Key Account Manager (Index 19048)
Er du en udadvendt, engageret og selvmotiverende Key Account Manager med god teknisk indsigt, Så er du måske den & friends søger for Metal Work Danmark A/S.
Læs mere
Sælger - ventilationsprodukter, hele landet (Index C424)
Parlock A/S søger sælger til ventilationsprodukter, kanaler og aggregater – hele landet
Læs mere
Projektkonsulent til Sapa Aarhus (Index 5441)
Sapa udvikler og markedsfører aluminiumssystemer til døre, vinduer, facader, solafskærmning og glastage.
Læs mere
VVS-beregner - København (Index 42015)
Har du lyst til at beregne tilbud på forskellige VVS-opgaver i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, hos en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører?
Læs mere
Servicetekniker til Sjælland (Index 19052)
Granzow A/S søger dygtig servicetekniker til løsningssalg og service.
Læs mere
Mechanical Design Engineer - Aarhus Area (Index 5428)
GOLDWIND is looking for a Mechanical Design Engineer to play an important role in the Global R&D Team. GOLDWIND has set up a new Danish R&D branch based in Hadsten serving as office location for this job opening.
Læs mere
Projektleder til entreprenørbranchen - hvis du kan lide at arbejde med jord og tunge maskiner! Trekantsområdet (Index C425)
Brænder du for at lede projekter sammen med dedikerede kolleger, så er der en mulighed lige nu hos en af Danmarks førende virksomheder inden for opgravningsfri løsninger.
Læs mere
Projektleder til produktionsteknisk team (Index C 421)
Er du visionær, initiativrig og har du lyst til at indgå i et professionelt udviklingsteam, der lige nu er ved at forme fremtidens produktions-setup hos en af verdens førende kranproducenter? 
Læs mere
Projektleder med speciale i afleveringer, København (Index 44029)
Brænder du for at arbejde med afvikling af byggesager? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom en projektleder med speciale i afleveringer
Læs mere
Projekteringsleder, København (Index 44030)
Brænder du for at lede og udvikle et projekteringsteam så effektivt, at projekterne konstant overholder udbudskrav, hvor der er fokus på bygbarhed, økonomi, kvalitet og tidsplan? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom en dygtig projekteringsleder.
Læs mere
Projektleder med potentiale til at blive projektchef indenfor aptering, København (Index 44026)
Brænder du for projektledelse indenfor aptering til boligbyggeri-nybyg? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom, endnu en projektleder.
Læs mere
Projektleder indenfor råhus , København (Index 44028)
Er du projektleder og har du potentiale til at blive projektchef indenfor råhus og udvendige arbejder til boligbyggeri og nybyg? Så er der her en spændende stilling hos en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.
Læs mere
Beregner – ventilation, Sjælland (Index C416)
… måske arbejder du lige nu i en tilsvarende stilling eller måske er du projektleder; men træt af tilværelsen i skurvognen og lyst/evne til en dagligdag på kontoret som beregner?Uanset, så vil vi gerne snakke med dig! For vores kunde – en kompetent specialist indenfor energieffektive løsninger til bl.a. bygninger og industrianlæg – søger vi en erfaren beregner indenfor ventilation og klima til at deltage i løsningen af et stadigt stigende antal projekter i afdelingen.Tilbudsafdelingen kalkulerer og udarbejder tilbud for produktion, og er samtidig en vigtig spiller i ordregivende sager, ved opgaveopstart samt ved projektoverdragelse til produktion.
Læs mere
Projektleder, byggeleder, Østjylland (Index 3512)
Virksomheden har mange spændende projekter i gang, og søger derfor en medarbejder med stor byggeteknisk erfaring til at følge op på projekterne.
Læs mere
Engineering Project Lead (Index 5410)
If you want to accelerate your career growth within Software Architecture and SaaS we have THE opportunity.
Læs mere
Projektleder med speciale i ventilation (Index 19035)
& friends søger for kunde en projektleder med uddannelse som bygningsingeniør med speciale i installation og ventilation.
Læs mere
Ambitiøs projektleder der vil bygge boliger til mennesker (Index 19034)
& friends søger for kunde en erfaren og dygtig projektleder, der kan lide at bygge ejendomme der kan tåle at stå ude om natten.
Læs mere
Ambitiøs byggeleder der brænder for at bygge kvalitetsboliger (Index 19033)
& friends søger for kunde både nyuddannet og erfaren byggeleder, der kan lide at bygge ejendomme, som kan tåle at stå ude om natten.
Læs mere
Er du bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt? - og har du lyst til at arbejde som beskikket bygningssagkyndig? - Så se her! (Index 42006)
Ønsker du at have indflydelse på din løn og arbejdsdag. Sætter du pris på, at der er respekt omkring din erfaring og faglighed? Har du dokumenteret erhvervserfaring inden for bygningsundersøgelser eller tilsyn med byggeri og en byggeteknisk grunduddannelse? - Så er dette måske dit næste job!
Læs mere
Beskikket bygningssagkyndig (Index 42005)
Ønsker du at have indflydelse på din løn og arbejdsdag. Sætter du pris på, at der er respekt omkring din erfaring og faglighed og er du beskikket bygningssagkyndig?  - så er dette måske dit næste job.
Læs mere
Projektleder med entreprenør ånd (Index 19028)
& friends søger for DN Construction en projektleder, der har lyst til at være med at opbygge afdelingen i København.
Læs mere
Projektledelse – El-entrepriser, Sjælland (Index C387)
Har du talent for projektledelse og har du lyst til at udvikle dine kompetencer indenfor El-entrepriser yderligere? Så er det måske netop dig vi gerne vil mødes med!… også hvis du drømmer om at blive leder.
Læs mere
Konsulenter til projektledelse inden for udvikling og konstruktion, Maskin- eller svagstrømsingeniør (Index 42004)
Du er uddannet svagstrømsingeniør eller maskiningeniør med indgående kendskab til et fagområde, som kunne være typisk konstruktion, udvikling, FEM-beregninger, stærkstrøm, PLC-programmering, kvalitet projektledelse.
Læs mere
Maskinmester, Projektleder, Energirådgivning (Index 3509)
Du har en relevant teknisk baggrund, gerne baseret på en håndværksmæssig uddannelse og en videregående uddannelse som maskinmester, teknolog eller ingeniør.
Læs mere