Senior Microsoft Dynamics CRM Konsulent, København

Annoncebillede-tekst-nedenfor
Indexid: 42016
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Branche: Informationsteknologi
Område: Storkøbenhavn


Charlotte Svane
Tlf. (+45) 31 38 16 09

Har du solid erfaring med Dynamics CRM? Kunne du tænke dig at være med til opbygning af et helt nyt kompetencecenter i forbindelse med lanceringen af ”Microsoft Dynamics 365 Project Service” og være med blandt de første i landet til at levere denne nye løsning? Så er du måske den vi leder efter.

Du vil komme til at arbejde for verdens førende Microsoft PPM Partner og gå først på teknikken i tæt samarbejde med Microsoft. Projectum ønsker at være Danmarks bedste på denne nye Cloud offering.  Du bliver en del af en spændende dynamisk virksomhed som er verdens største indenfor området.

Du vil være med til at skabe og videreudvikle vores professionelle services og sammen med teamet, have ansvaret for end-to-end implementering til spændende top 100-200 kunder. Det mest spændende ved denne stilling er muligheden for at gå i front med at sætte dit præg på produktet, i samarbejde med dygtige og dedikerede kolleger som brænder for IT. Du vil også i samarbejde med teamet være med til at pitche nye kunder. I jobbet som Microsoft Dynamics CRM konsulent vil du også fungere som solution engineer hvor du med din tekniske viden har rådgiverrollen overfor kunderne og samtidig er deres sparringspartner, underviser og ledertræner. Ind imellem kan du også være speaker på konferencer og deltage på messer.

Jobbet vil være af både projektrelaterede og af driftsmæssig karakter, og det er udelukkende Cloud baserede løsninger. Rejsedage max 30 dage/år.

Dine kompetencer

 • Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling og stor erfaring med etablering af Cloud løsninger.
 • Du er som en fisk i vandet indenfor Microsoft Dynamics miljøer, med fokus på CRM.
 • Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for både igangsættelse og afslutning af opgaver.
 • Du har erfaring med Portfolio Management og Project Management.
 • Du har erfaring med eller stort mod på at blive mentor for en eller flere junior konsulenter som skal være en del af dette nye team.
 • Du har erfaring med optimering og etablering af nye miljøer og har også erfaring med Resource Management.
 • Engelsk på højt niveau, både skriftligt og mundtligt er et krav. Meget gerne hollandsk eller tysk som 3 sprog, ud over dansk, svensk eller norsk.

Personlige egenskaber

Du er en ambitiøs person med pionerånd, som arbejder selvstændigt og har en professionel tilgang til tingene. Du er front-runner og tager ansvar for dine opgaver. Du trives rigtig godt i et dynamisk miljø, hvor hverdagen ofte er hektisk og ikke to dage er ens.  Du er ambitiøs og consulting rollen falder dig naturligt. Du har et stærkt og troværdigt ”konsulent-gen” og dit engagement og din entusiasme motiverer dine kolleger. Du har både teknisk og forretningsmæssig viden og leverer struktur, systematik, høj kvalitet og super service.

Du har en stor passion for Microsoft teknologi og det vil kun være et plus hvis du har regnskabsforståelse og viden omkring Prince, proffice og Sharepoint. Du har veludviklede kommunikationsevner og går struktureret og selvstændigt til værks.

Du har en tillidsfuld og tillidsvækkende natur som gør dig let at samarbejde med, både internt og eksternt, og du møder udfordringer med et smil på læben. Du er tillige robust og selvsikker og ikke bange for at sætte dagsordenen. Din humor fejler i øvrigt slet ingenting. Dine kolleger respekterer dig for din professionalisme, engagement samt din autentiske og positive måde at gå til opgaverne på.

Du tilbydes 

At blive en del af en virksomhed i vækst og som igen i 2017 vandt titlen som Global Partner of the Year. En spændende og udviklende stilling med stor mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk. Ambitiøse og engagerede kollegaer, der altid er villige til at sparre og give en hjælpende hånd. En virksomhed med en åben og uformel omgangstone. Attraktiv lønpakke. Fokus på medarbejdertrivsel, fleksibel arbejdstid, adgang til fri afbenyttelse af fitnesscenter, og god frokostordning.

 • Et motiverende arbejdsmiljø
 • Spændende karrieremuligheder, herunder mulighed for at avancere til PPM´er.
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • En virksomhed i vækst med et unikt produkt
 • Arbejde i et professionelt team, som også husker at have det sjovt sammen

Om Virksomheden

Projectum består af 76 medarbejdere, med kontor i Søborg, Århus og Amsterdam. Firmaet blev stiftet i 2004 med en vision om at blive førende konsulenthus i Nordeuropa og tilbyde kunderne de stærkeste kompetencer inden for Project & Portfolio Management området. Det hele startede med træning og rådgivning indenfor projektledelse, med fokus på microsoft Project. Siden kom Microsoft med Project Server, og dette kickstartede aktiviteterne indenfor PPM.

Projectum er internationalt anerkendt og som Global Microsoft Project & Portfolio Management partner og mangeårig Guld-certificeret partner, har vi drevet over 200+ succesfulde PPM-implementeringer hos nogle af Danmarks største virksomheder og institutioner.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Charlotte Svane på tlf. 31 38 16 09
Vil du søge stillingen, som har index nr. 42016 så klik på knappen Søg jobbet

Vil du se, hvilke andre ledige stillinger vi har i øjeblikket? Klik videre her.