Udadvendt, engageret og selvmotiverende Key Account Manager

Annoncebillede-tekst-nedenfor
Indexid: 19048
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Branche: Ingeniør og teknik
Område: Midtjylland


Helle Bryde Lind
Tlf. (+45) 30 53 06 78

Er du en udadvendt, engageret og selvmotiverende Key Account Manager med god teknisk indsigt, Så er du måske den & friends søger for Metal Work Danmark A/S.

 Om virksomheden:

Metal Work Danmark A/S er en del af en verdensomspændende koncern med mere end 41 selskaber på verdensplan. Koncernen er i kraftig vækst og ønsker at følge markedets krav og trends, så der udvikles løbende nye produkter og strategier, der imødekommer markedets krav.

Der er i dag 17 medarbejdere hvor de fleste arbejder i Greve, mens sælgerne i Jylland har hjemmekontor.

Om opgaven:

Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for salget af automationsløsninger til eksisterende og potentielle nye kunder beliggende i Midtjylland.

Du arbejder meget selvstændigt med udgangspunkt fra hjemmekontor. Her er det mest hensigtsmæssigt, at du bor centralt i distriktet.

I opstartsfasen vil det i høj grad være eksisterende kunder du besøger. Rimeligt hurtigt herefter skal du også have fokus på det store potentiale af spændende nye kundeemner, som er beliggende i distriktet. Når du er kommet ind i forretningen, vil fordeling af din tid på nye og eksisterende kunder være 50/50.

Kunderne du besøger, er både OEM kunder og slutbrugere inden for stort set alle industrier. Du får derfor en bred kontaktflade til både indkøbere, produktionschefer, værkfører, ejerledere m.v. Din dialog med kunden foregår derfor på alle niveauer, både hvad angår det tekniske og det kommercielle.

Du vil selv udarbejde oplæg til dine tilbud, dog med support og hjælp til de mere administrative og tekniske opgaver fra backup-funktionen på hovedkontoret i Greve.

Som person:

Stillingen stiller store krav til dine evner til selv at planlægge din tid samt dine evner til at skabe salg. Du er derfor en initiativtagende, selvmotiverende og engageret person, der kan bevare gejsten, og som sætter en ære i at vise resultater.

  • Det er en meget stor fordel, hvis du har en teknisk uddannelse
  • Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du haft ansvaret for salget af tekniske komponenter og løsninger
  • Du behersker engelsk i skrift og tale
  • Du er vant til at arbejde med IT
  • Du er dynamisk, salgsorienteret, vedholdende og resultatorienteret.

Du tilbydes:

At blive en del af en succesfuld virksomhed, som er i god vækst. Du får en meget selvstændig stilling med gode muligheder for at skabe resultater.

En alsidig og selvstændig stilling i et humoristisk, socialt og samarbejdende miljø med stor frihed under ansvar.

En udfordrende hverdag med spændende og alsidige opgaver samt store muligheder for faglig sparring og udvikling i jobbet.

Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, samt pensions- og bonusordning, bil, mobiltelefon og hjemmearbejdsplads.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Helle Bryde Lind på tlf. 30 53 06 78
Vil du søge stillingen, som har index nr. 19048 så klik på knappen Søg jobbet

Vil du se, hvilke andre ledige stillinger vi har i øjeblikket? Klik videre her.