Bygge og anlæg

Teknisk assistent til produktionsvirksomhed, Trekantsområdet (Index C431)
Ønsker du at være en del af en dynamisk produktionsvirksomhed inden for vindues og dørsystemer?
Læs mere
Projektleder til landbrugsbyggeri (Index 5438)
Kan du styre byggeprojekter fra start til slut med fokus på stor kundetilfredshed og overholdelse af budgetter? Så er der en spændende stilling hos landbrugsafdelingen hos Arne Andersen Vrå
Læs mere
Projektkonsulent til Sapa Aarhus (Index 5441)
Sapa udvikler og markedsfører aluminiumssystemer til døre, vinduer, facader, solafskærmning og glastage.
Læs mere
Projektchef – byggeri, Nordjylland (Index 5433)
Vores kunde er en betydelig aktør i den nordjyske byggebranche
Læs mere
Landmåler med en stor lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling (Index 19051)
Landmåler med en stor lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling
Læs mere
Projektchef til Sjælland (Index 44033)
Brænder du for entreprenørbranchen, især boligbyggeri og/eller boligrenovering? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom endnu en projektchef.
Læs mere
Business controller til byggeprojekter (Index 4432)
Brænder du for at holde snor i økonomien i store byggeprojekter som business controller? Så er dette måske dit næste job!
Læs mere
Projektleder til entreprenørbranchen - hvis du kan lide at arbejde med jord og tunge maskiner! Trekantsområdet (Index C425)
Brænder du for at lede projekter sammen med dedikerede kolleger, så er der en mulighed lige nu hos en af Danmarks førende virksomheder inden for opgravningsfri løsninger.
Læs mere
Teknisk byggeleder - el, vvs, ventilation m.v. (Index 44025)
Brænder du for teknisk byggeledelse/projektledelse, der kan styre tekniske fag: el, vvs, ventilation m.v.? Så er dette måske dit næste job
Læs mere
Projekteringsleder - totalentrepriser (Index 19047)
Arkitektgruppen har travlt med en masse spændende igangværende opgaver og der kommer nye ordrer til, så der er brug for en dygtig projekteringsleder.
Læs mere
Kvalitetsbevidst projektleder til eksklusive ejendomme på Sjælland (Index 19045)
Kvalitetsbevidst projektleder til eksklusive ejendomme på Sjælland. Har du lyst og evner til at skabe luksusejendomme til kræsne kunder? Så søger & friends en projektleder for Interplan A/S.
Læs mere
Projektleder med speciale i afleveringer, København (Index 44029)
Brænder du for at arbejde med afvikling af byggesager? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom en projektleder med speciale i afleveringer
Læs mere
Projekteringsleder, København (Index 44030)
Brænder du for at lede og udvikle et projekteringsteam så effektivt, at projekterne konstant overholder udbudskrav, hvor der er fokus på bygbarhed, økonomi, kvalitet og tidsplan? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom en dygtig projekteringsleder.
Læs mere
Projektleder med potentiale til at blive projektchef indenfor aptering, København (Index 44026)
Brænder du for projektledelse indenfor aptering til boligbyggeri-nybyg? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom, endnu en projektleder.
Læs mere
Projektleder indenfor råhus , København (Index 44028)
Er du projektleder og har du potentiale til at blive projektchef indenfor råhus og udvendige arbejder til boligbyggeri og nybyg? Så er der her en spændende stilling hos en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.
Læs mere
Kommunikationschef til byggebranchen, Midtjylland (Index 44027)
& friends søger for kunde en kommunikationschef til en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.
Læs mere
Projektleder til erhvervs- og boligbyggeri (Index 5434)
Projektleder til erhvervs- og boligbyggeri hos en af Danmarks største entreprenørvirksomheder.
Læs mere
Beregner – ventilation, Sjælland (Index C416)
… måske arbejder du lige nu i en tilsvarende stilling eller måske er du projektleder; men træt af tilværelsen i skurvognen og lyst/evne til en dagligdag på kontoret som beregner?Uanset, så vil vi gerne snakke med dig! For vores kunde – en kompetent specialist indenfor energieffektive løsninger til bl.a. bygninger og industrianlæg – søger vi en erfaren beregner indenfor ventilation og klima til at deltage i løsningen af et stadigt stigende antal projekter i afdelingen.Tilbudsafdelingen kalkulerer og udarbejder tilbud for produktion, og er samtidig en vigtig spiller i ordregivende sager, ved opgaveopstart samt ved projektoverdragelse til produktion.
Læs mere
Projektleder til erhvervs- og boligbyggeri i Nordjylland (Index 5431)
Projektleder til erhvervs- og boligbyggeri i Nordjylland
Læs mere
Projektleder, byggeleder, Østjylland (Index 3512)
Virksomheden har mange spændende projekter i gang, og søger derfor en medarbejder med stor byggeteknisk erfaring til at følge op på projekterne.
Læs mere
Projektleder med speciale i ventilation (Index 19035)
& friends søger for kunde en projektleder med uddannelse som bygningsingeniør med speciale i installation og ventilation.
Læs mere
Ambitiøs projektleder der vil bygge boliger til mennesker (Index 19034)
& friends søger for kunde en erfaren og dygtig projektleder, der kan lide at bygge ejendomme der kan tåle at stå ude om natten.
Læs mere
Ambitiøs byggeleder der brænder for at bygge kvalitetsboliger (Index 19033)
& friends søger for kunde både nyuddannet og erfaren byggeleder, der kan lide at bygge ejendomme, som kan tåle at stå ude om natten.
Læs mere
Er du bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt? - og har du lyst til at arbejde som beskikket bygningssagkyndig? - Så se her! (Index 42006)
Ønsker du at have indflydelse på din løn og arbejdsdag. Sætter du pris på, at der er respekt omkring din erfaring og faglighed? Har du dokumenteret erhvervserfaring inden for bygningsundersøgelser eller tilsyn med byggeri og en byggeteknisk grunduddannelse? - Så er dette måske dit næste job!
Læs mere
Beskikket bygningssagkyndig (Index 42005)
Ønsker du at have indflydelse på din løn og arbejdsdag. Sætter du pris på, at der er respekt omkring din erfaring og faglighed og er du beskikket bygningssagkyndig?  - så er dette måske dit næste job.
Læs mere
Projektleder med entreprenør ånd (Index 19028)
& friends søger for DN Construction en projektleder, der har lyst til at være med at opbygge afdelingen i København.
Læs mere
Projektledelse – El-entrepriser, Sjælland (Index C387)
Har du talent for projektledelse og har du lyst til at udvikle dine kompetencer indenfor El-entrepriser yderligere? Så er det måske netop dig vi gerne vil mødes med!… også hvis du drømmer om at blive leder.
Læs mere