To revisorer til intern revision - spændende og alsidigt job for en erfaren cand.merc.aud.

Annoncebillede-tekst-nedenfor
Indexid: 15219
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Branche: Kontor og økonomi, Bank og finans
Område: Hillerød, Sjælland


Birthe Christiansen
Tlf. (+45) 81 75 28 10

Til vores kunde ATP søges to revisorer med minimum tre års erfaring.

Du har erfaring med at tilrettelægge revision og rådgive om interne kontroller og risikostyring. Du er vant til selvstændigt at planlægge og gennemføre dine opgaver, men sætter pris på at være en del af et team. Det er naturligt for dig at forstå forretningen, du reviderer, og du har en top faglig, kvalitetsorienteret og proaktiv holdning til dine opgaver.

Stillingen:
Du kommer til at arbejde i en intern revision med alsidige og komplekse opgaver

Du bliver en del af et professionelt team i et uformelt arbejdsmiljø. Hos ATP kommer du primært til at arbejde selvstændigt med dine egne opgaver, derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv i et miljø, hvor selvstændige præstationer, faglig sparring og udvikling prioriteres højt.

Du får ni kollegaer, der alle har kompetencer indenfor operationelle risici, regnskab, revision, IT, mv. I afdelingen er der et godt kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone. Afdelingens varemærke er en omfattende, tværgående viden om ATP’s opgaver og et stort netværk af kolleger fordelt på tværs af koncernen og på alle niveauer.

Teamet udfører intern revision i ATP Koncernen, og de er derudover også interne revisorer for 10 andre selvstændige ordninger, bl.a. Udbetaling Danmark. Intern revision refererer til fire selvstændige bestyrelser og påtegner 30 årsrapporter sammen med ATP’s eksterne revision.

Teamet er også involveret i projekter i forbindelse med nye opgaver og systemer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • tilrettelægge revisionen og rådgive om interne kontroller og risikostyring
  • løse opgaver sammen med afdelingens kunder, ATP, ATP’s datterselskaber samt administrerende ordninger
  • udføre procesrevision, revision af investeringer, IT-revision, revision af årsrapporter samt forvaltningsrevision.

Personlige kvalifikationer:
Du er præstationsorienteret og sætter høje faglige krav til dig selv. Du er ikke bange for at tage ordet, men du er kendt som en god teamplayer. Du tænker proaktivt og er udviklingsorienteret, men har hele tiden det faglige i fokus.

Faglige kvalifikationer:
Det er et krav, at du er erfaren revisor med minimum tre års erfaring, gerne fra en lignende stilling eller et større revisionshus.

  • Du er uddannet cand.merc.aud.
  • Du sætter en ære i at forstå den forretning, du reviderer.
  • Du er vant til at deltage i procesrevision og risikovurdering.
  • Du er vant til at have selvstændigt ansvar for dine egne opgaver.

Virksomheden tilbyder dig:
Du bliver en del af en spændende arbejdsplads. ATP leverer effektiv administration inden for en bred vifte af arbejdsmarkeds-, sikrings- og velfærdsordninger i Danmark, og de gennemgår i disse år store forandringer. ATP løser mange nye opgaver for det offentlige Danmark.

Stillingen tilbyder fleksible arbejdsvilkår, hvor der er fokus på balance i livet og attraktive løn- og ansættelsesvilkår, der modsvarer ATP’s krav og dine kompetencer.

ATP’s Interne revision sørger for, at du bliver introduceret til den til tider komplekse forretning, hvor afdelingens opgaver er mange og forskelligartede. Bl.a. revision af forretningsprocesser, investeringer og risikostyring, årsrapporter samt It-revision og forvaltningsrevision.

Om virksomheden:
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. De arbejder for ATP’s kunders økonomiske grundtryghed og bidrager til effektivt velfærd. Det gør de ved at skabe de højst mulige afkast på investeringer til gavn for pensionister, der modtager ATP Livslang Pension. Desuden løser ATP opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark, da de administrerer en lang række velfærds- og sikringsordninger.

Som arbejdsplads er ATP alsidig og ambitiøs. Fælles for de mange forskellige medarbejdere og fagligheder er et mål om at levere toppræstationer til gavn for deres kunder – i et arbejdsmiljø med højt fokus på faglig udvikling og arbejdsglæde i hverdagen. Se endvidere på: www.atp.dk

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Birthe Christiansen på tlf. 81 75 28 10
Vil du søge stillingen, som har index nr. 15219 så klik på knappen Søg jobbet

Vil du se, hvilke andre ledige stillinger vi har i øjeblikket? Klik videre her.