Alle stillinger

Teknisk assistent til produktionsvirksomhed, Trekantsområdet (Index C431)
Ønsker du at være en del af en dynamisk produktionsvirksomhed inden for vindues og dørsystemer?
Læs mere
Konstruktør til produktionsvirksomhed i Trekantsområdet (Index C430)
Er du konstruktøren, der kan projektere, konstruere og dokumentere kundespecifikke projekter indenfor automatiske døranlæg?
Læs mere
Projektleder til landbrugsbyggeri (Index 5438)
Kan du styre byggeprojekter fra start til slut med fokus på stor kundetilfredshed og overholdelse af budgetter? Så er der en spændende stilling hos landbrugsafdelingen hos Arne Andersen Vrå
Læs mere
Kosmetisk sygeplejerske (Index 5442)
Er du kosmetisk sygeplejeske og har du erfaring med behandling og undervisning i laserteknik, så er der et spændende job hos Nordic Laser.
Læs mere
Engageret salgskonsulent til stålafdelingen hos Boldsen A/S (Index 5440)
Engageret salgskonsulent til stålafdelingen hos Boldsen A/S
Læs mere
Senior Microsoft Dynamics CRM Konsulent, København (Index 42016)
Har du solid erfaring med Dynamics CRM? Kunne du tænke dig at være med til opbygning af et helt nyt kompetencecenter i forbindelse med lanceringen af ”Microsoft Dynamics 365 Project Service” og være med blandt de første i landet til at levere denne nye løsning? Så er du måske den vi leder efter.
Læs mere
Erfaren projektleder til ventilationsbranchen (Index 19054)
Er du en udadvendt, engageret og selvmotiverende projektleder med god erfaring, så er du måske den & friends søger for JEN-TEK Ventilation.
Læs mere
Energirådgiver til industrien - brug dine kompetencer! (Index 42011)
Brænder du for at arbejde inden for energirådgivning, med opgaver som både matcher og udfordrer dig. Og har du samtidig lyst til at blive en del af en ung vækstvirksomhed, hvor der er stor fokus på faglig sparring og socialt fællesskab, så kunne dette være dit næste job.
Læs mere
Erfaren trafikplanlægger med ambitioner om overordnet ansvar, Aarhus (Index 42012)
Via Trafik har en ambitiøs vækststrategi for Aarhuskontoret og søger derfor en erfaren Trafikplanlægger, der kan se sig i rollen som markedschef med trafikplanlægningsopgaver, og som vil være med til at udvikle og styrke vores position i Jylland.
Læs mere
PA med en stor lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling - 30 timer (Index 19053)
Er du proaktiv og har du lyst til aktivt at udvikle din stilling og virksomheden, så søger & friends en PA (30 timer ugentlig) for Habila A/S i Hornbæk. Opgaverne er mangeartede, lige fra at være højre hånd for direktøren til forskellige administrative opgaver, også af byggeteknisk art. 
Læs mere
Projektleder til DELPRO Wind (Index 5443)
Kan du styre projekter sikkert i havn, og vil du være med til at sætte retningen for og udvikle DELPROS fremtidige serviceydelser? Så er her muligheden for at få en indflydelsesrig projektlederstilling og få berøring med alle aspekter af virksomhedens Wind-projekter.
Læs mere
Udadvendt, engageret og selvmotiverende Key Account Manager (Index 19048)
Er du en udadvendt, engageret og selvmotiverende Key Account Manager med god teknisk indsigt, Så er du måske den & friends søger for Metal Work Danmark A/S.
Læs mere
Sælger - ventilationsprodukter, hele landet (Index C424)
Parlock A/S søger sælger til ventilationsprodukter, kanaler og aggregater – hele landet
Læs mere
Headhunter / konsulent hos & friends, Aarhus (Index 42010)
Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved du, at du når længst når du har kolleger at arbejde sammen med, så har du nu mulighed for at blive en del af et af Danmarks største rekrutterings- og headhunting bureauer – og skabe en solid platform for din kommende forretning.
Læs mere
Elektriker (Index 42014)
Ønsker du at være en del af en dynamisk produktionsvirksomhed inden for automatiske dørsystemer, hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag og hvor der bliver sat pris på sparring og gode ideer. Så søger vi lige nu en dygtig elektriker.
Læs mere
Projektkonsulent til Sapa Aarhus (Index 5441)
Sapa udvikler og markedsfører aluminiumssystemer til døre, vinduer, facader, solafskærmning og glastage.
Læs mere
VVS-beregner - København (Index 42015)
Har du lyst til at beregne tilbud på forskellige VVS-opgaver i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, hos en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører?
Læs mere
Servicetekniker til Sjælland (Index 19052)
Granzow A/S søger dygtig servicetekniker til løsningssalg og service.
Læs mere
El-Installatør til København (Index C427)
Er du klar til at blive leder af ledere, og kan du sørge for tilfredse faste servicekunder samt levere mindre entrepriser til dem, så de kommer igen? Så søger vi en erfaren installatør til et velrenommeret elinstallationsfirma med over 150 medarbejdere og en god økonomi.
Læs mere
Mechanical Design Engineer - Aarhus Area (Index 5428)
GOLDWIND is looking for a Mechanical Design Engineer to play an important role in the Global R&D Team. GOLDWIND has set up a new Danish R&D branch based in Hadsten serving as office location for this job opening.
Læs mere
Projektchef – byggeri, Nordjylland (Index 5433)
Vores kunde er en betydelig aktør i den nordjyske byggebranche
Læs mere
Forretningsansvarlig for support og salg indenfor pension og forsikring. (Index 15118)
Du er fagligt velfunderet indenfor pension og forsikring. Du sætter pris på at være i direkte kontakt med kunder og brugere, både på telefon og mail.
Læs mere
Forretningsansvarlig for uddannelse og rådgiveraktiviteter, indenfor pension og forsikring. (Index 15117)
Du har 10 års finansiel erfaring indenfor pension og forsikring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med planlægning og gennemførsel af uddannelsesopgaver.
Læs mere
Landmåler med en stor lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling (Index 19051)
Landmåler med en stor lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling
Læs mere
Senior Project Manager / Projektleder, Software i Aarhus og København (Index 42008)
Brænder du for at være CEO på egne projekter? Vil du facilitere og drive forandring i samarbejde med engagerede kunder og højt specialiserede kollegaer inden for projekter og projektporteføljeledelse (PPM). Vores projekter sætter strøm til kundernes processer og øger deres effektivitet, arbejdsglæde og værdi.
Læs mere
Business Partner - spændende job til en erfaren økonom, der søger personlig og faglig udfordring! (Index 15115)
Til Koncernøkonomifunktionen i Europas tredje største pensionsselskab og Nordens største Administrationshus, søges to Business partnere, der har bevist, at de selvstændigt kan skabe et solidt økonomisk grundlag for forretningsmæssige beslutninger.
Læs mere
Projektchef til Sjælland (Index 44033)
Brænder du for entreprenørbranchen, især boligbyggeri og/eller boligrenovering? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom endnu en projektchef.
Læs mere
Business controller til byggeprojekter (Index 4432)
Brænder du for at holde snor i økonomien i store byggeprojekter som business controller? Så er dette måske dit næste job!
Læs mere
Projektleder til entreprenørbranchen - hvis du kan lide at arbejde med jord og tunge maskiner! Trekantsområdet (Index C425)
Brænder du for at lede projekter sammen med dedikerede kolleger, så er der en mulighed lige nu hos en af Danmarks førende virksomheder inden for opgravningsfri løsninger.
Læs mere
Teknisk byggeleder - el, vvs, ventilation m.v. (Index 44025)
Brænder du for teknisk byggeledelse/projektledelse, der kan styre tekniske fag: el, vvs, ventilation m.v.? Så er dette måske dit næste job
Læs mere
Projekteringsleder - totalentrepriser (Index 19047)
Arkitektgruppen har travlt med en masse spændende igangværende opgaver og der kommer nye ordrer til, så der er brug for en dygtig projekteringsleder.
Læs mere
Projektleder til produktionsteknisk team (Index C 421)
Er du visionær, initiativrig og har du lyst til at indgå i et professionelt udviklingsteam, der lige nu er ved at forme fremtidens produktions-setup hos en af verdens førende kranproducenter? 
Læs mere
Kvalitetsbevidst projektleder til eksklusive ejendomme på Sjælland (Index 19045)
Kvalitetsbevidst projektleder til eksklusive ejendomme på Sjælland. Har du lyst og evner til at skabe luksusejendomme til kræsne kunder? Så søger & friends en projektleder for Interplan A/S.
Læs mere
Projektleder med speciale i afleveringer, København (Index 44029)
Brænder du for at arbejde med afvikling af byggesager? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom en projektleder med speciale i afleveringer
Læs mere
Projekteringsleder, København (Index 44030)
Brænder du for at lede og udvikle et projekteringsteam så effektivt, at projekterne konstant overholder udbudskrav, hvor der er fokus på bygbarhed, økonomi, kvalitet og tidsplan? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom en dygtig projekteringsleder.
Læs mere
Projektleder med potentiale til at blive projektchef indenfor aptering, København (Index 44026)
Brænder du for projektledelse indenfor aptering til boligbyggeri-nybyg? Så søger en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom, endnu en projektleder.
Læs mere
Projektleder indenfor råhus , København (Index 44028)
Er du projektleder og har du potentiale til at blive projektchef indenfor råhus og udvendige arbejder til boligbyggeri og nybyg? Så er der her en spændende stilling hos en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.
Læs mere
Kommunikationschef til byggebranchen, Midtjylland (Index 44027)
& friends søger for kunde en kommunikationschef til en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom.
Læs mere
Projektleder til erhvervs- og boligbyggeri (Index 5434)
Projektleder til erhvervs- og boligbyggeri hos en af Danmarks største entreprenørvirksomheder.
Læs mere
Headhunter til & friends, Sjælland (Index 19041)
Har du en drøm om at blive selvstændig headhunter, men ved du samtidig, at du når længst, når du har kolleger at sparre med? Så har du nu mulighed for at blive en del af et af Danmarks største rekrutterings- og headhunting bureauer og skabe en solid platform for din kommende forretning.
Læs mere
Beregner – ventilation, Sjælland (Index C416)
… måske arbejder du lige nu i en tilsvarende stilling eller måske er du projektleder; men træt af tilværelsen i skurvognen og lyst/evne til en dagligdag på kontoret som beregner?Uanset, så vil vi gerne snakke med dig! For vores kunde – en kompetent specialist indenfor energieffektive løsninger til bl.a. bygninger og industrianlæg – søger vi en erfaren beregner indenfor ventilation og klima til at deltage i løsningen af et stadigt stigende antal projekter i afdelingen.Tilbudsafdelingen kalkulerer og udarbejder tilbud for produktion, og er samtidig en vigtig spiller i ordregivende sager, ved opgaveopstart samt ved projektoverdragelse til produktion.
Læs mere
Konstruktør/teknisk tegner til LiqTech, som kan konstruere fremtidens vandbehandlingsanlæg (Index 44022)
Konstruktør/teknisk tegner til LiqTech, som kan konstruere fremtidens vandbehandlingsanlæg
Læs mere
Projektleder til erhvervs- og boligbyggeri i Nordjylland (Index 5431)
Projektleder til erhvervs- og boligbyggeri i Nordjylland
Læs mere
Projektleder, byggeleder, Østjylland (Index 3512)
Virksomheden har mange spændende projekter i gang, og søger derfor en medarbejder med stor byggeteknisk erfaring til at følge op på projekterne.
Læs mere
Engineering Project Lead (Index 5410)
If you want to accelerate your career growth within Software Architecture and SaaS we have THE opportunity.
Læs mere
Projektleder med speciale i ventilation (Index 19035)
& friends søger for kunde en projektleder med uddannelse som bygningsingeniør med speciale i installation og ventilation.
Læs mere
Ambitiøs projektleder der vil bygge boliger til mennesker (Index 19034)
& friends søger for kunde en erfaren og dygtig projektleder, der kan lide at bygge ejendomme der kan tåle at stå ude om natten.
Læs mere
Ambitiøs byggeleder der brænder for at bygge kvalitetsboliger (Index 19033)
& friends søger for kunde både nyuddannet og erfaren byggeleder, der kan lide at bygge ejendomme, som kan tåle at stå ude om natten.
Læs mere
Er du bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt? - og har du lyst til at arbejde som beskikket bygningssagkyndig? - Så se her! (Index 42006)
Ønsker du at have indflydelse på din løn og arbejdsdag. Sætter du pris på, at der er respekt omkring din erfaring og faglighed? Har du dokumenteret erhvervserfaring inden for bygningsundersøgelser eller tilsyn med byggeri og en byggeteknisk grunduddannelse? - Så er dette måske dit næste job!
Læs mere
Beskikket bygningssagkyndig (Index 42005)
Ønsker du at have indflydelse på din løn og arbejdsdag. Sætter du pris på, at der er respekt omkring din erfaring og faglighed og er du beskikket bygningssagkyndig?  - så er dette måske dit næste job.
Læs mere
Projektleder med entreprenør ånd (Index 19028)
& friends søger for DN Construction en projektleder, der har lyst til at være med at opbygge afdelingen i København.
Læs mere
Projektledelse – El-entrepriser, Sjælland (Index C387)
Har du talent for projektledelse og har du lyst til at udvikle dine kompetencer indenfor El-entrepriser yderligere? Så er det måske netop dig vi gerne vil mødes med!… også hvis du drømmer om at blive leder.
Læs mere
Konsulenter til projektledelse inden for udvikling og konstruktion, Maskin- eller svagstrømsingeniør (Index 42004)
Du er uddannet svagstrømsingeniør eller maskiningeniør med indgående kendskab til et fagområde, som kunne være typisk konstruktion, udvikling, FEM-beregninger, stærkstrøm, PLC-programmering, kvalitet projektledelse.
Læs mere
Maskinmester, Projektleder, Energirådgivning (Index 3509)
Du har en relevant teknisk baggrund, gerne baseret på en håndværksmæssig uddannelse og en videregående uddannelse som maskinmester, teknolog eller ingeniør.
Læs mere