CV database – et unikt værktøj for & friends

Vi har opbygget en landsdækkende CV database med mere end 50.000 CV’er – et helt unikt værktøj, som kun vi har adgang til. Det giver vore kunder en ekstra dimension i rekruttering af nye medarbejdere og kandidaterne et ekstra forspring til at komme i spil.
Keyboard

Databasen holdes frisk gennem løbende opdatering af eksisterende CV’er og tilføjelse af nye – både i forbindelse med stillingsansøgninger og i forbindelse med, at potentielle kandidater finder det interessant at have et opdateret CV i & friends CV database. Det øger ganske enkelt deres muligheder for at få et nyt job.

 

Hos & friends hjælper vi hinanden og deler vores viden og netværk, og derigennem har konsulenterne adgang til alle CV’er og personer i CV databasen.
Dette skaber et yderst værdifuldt overblik over kandidatmarkedet og gør, at vi hurtigt kan afdække relevante emner ingen andre har adgang til. Udover dette arbejder vi med at finde egnede profiler ved at søge i en række hel- og halvoffentlige job- og CV databaser. Sammen med andre headhunting metoder, gør dette os til specialister i headhunting.

 

Vores tilgang til kandidaterne er åben og ligefrem. Vi ønsker, at behandle alle kandidater som en ”friend” – og er helt bevidste om, at vi kan være med til at ændre et menneskes fremtid. Det ansvar tager vi seriøst.

 

Kontakt os uforpligtende på tlf. 8732 1600 for at høre, hvordan vi kan bidrage til løsning af netop jeres rekrutteringsopgave.

 

Leder du efter nyt job? Så opret dit CV i vores CV database