Effektiv rekruttering – hos & friends

Effektiv rekruttering af nye medarbejdere er en hjertesag for & friends.
Derfor bringer vi alle muligheder i spil for at finde de mest kompetente kandidater til lige netop din ledige stilling.

Vores rekruttering omfatter såvel synliggørelse af jobmuligheden alle relevante steder som headhunting, hvor vi afdækker mulighederne for at finde emner, der måske ikke lige selv umiddelbart har tænkt på at skifte job; men hvor en henvendelse fra rekrutteringsbureauet & friends kan åbne en ny mulighed for udvikling af den enkeltes karriere – og dermed skabe interesse for dit job.


Læs mere om processen bag vores effektive rekruttering


Lisa-i-front329

Vores dybtgående kendskab til kandidatmarkedet sikrer, at de bedste kandidater til stillingen kommer i spil.
Med en CV database med mere end 50.000 CV’er fordelt på mange forskellige brancher og funktioner, suppleret med et betydeligt netværk opbygget gennem mange ansættelsesforløb, har vi det optimale udgangspunkt for at søge de bedste emner. Et udgangspunkt der giver os mulighed for at levere en hurtig og effektiv løsning af din opgave – så du og din virksomhed kan komme videre.

Effektiv rekruttering til mange forskellige brancher og jobfunktioner

& friends løser årligt flere hundrede opgaver indenfor mange kategorier – fra Industri og Håndværk, Bygge og Anlæg, Ingeniør og Teknik over Handel og Service, Kontor og Økonomi, Ledelse og Personale til Transport og Logistik, Informationsteknologi, Salg og Kommunikation og finder kandidater til alt fra direktørstillinger, specialister og funktionsledere over sælgere, marketingmedarbejdere og ingeniører til programmører, projektledere og koordinatorer … og mange flere. Du kan se et udpluk af mere end 300 sager fra de seneste år her.

 

Vi sætter gerne din kommende rekrutteringsopgave på vores opgaveliste; ring til os på tlf. 8732 1600 for at få et uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Erfaring + hjerte og passion + faglige værktøjer = effektiv rekruttering

Alle kandidater gennemfører & friends Profilanalysen. Denne giver os et vigtigt billede af den enkelte kandidats adfærd i udvalgte jobsituationer, og er efterfølgende udgangspunkt for en dyberegående samtale til yderligere afdækning af kandidatens reaktions- og adfærdsmønster i jobsituationen ... tilsat vores fortolkning, baseret på erfaringerne fra mange hundrede ansættelser.

 

& friends har hjertet med i alle de opgaver vi løser – og dermed også etik og moral i højsædet.
Det sikrer dig, at vi har fuldt engagement på opgaven og kan tilføre løsningen den intuition, indlevelse og empati, der giver dig den helt afgørende tryghed for, at vi håndterer processen – der jo trods alt er på vegne af din virksomhed – i dyb respekt for virksomhedens værdier og ønsker.

 

Det er effektiv rekruttering hos & friends.