Alsidig forretningsudvikling – hos & friends

Professionel og alsidig forretningsudvikling – med både strategisk tilgang og klar fokus på eksekvering – er en del af de ydelser, vi tilbyder hos & friends med base i både Aarhus og København.

 

Vi løser mange forskellige opgaver indenfor forretningsudvikling og management rådgivning på både strategisk, taktisk og operationelt niveau indenfor bl.a. strategiske projekter, optimering og effektivisering, strategi, indkøb og udbud, due diligence, salgs- og produktstrategi, logistik optimering mv. for blot at nævne nogle områder.

 

Gennem flere årtier i rekrutteringsbranchen har & friends fået et godt indblik i de fleste brancher, og den viden anvender vi ved udvælgelse af netop den managementkonsulent, der kan hjælpe din virksomhed, med den udfordring du står med.
Vi har en fast stab af virksomhedskonsulenter tilknyttet, der alle har hver deres kompetencer. Konsulenter der både har den generelle erfaring og den specifikke indsigt, strategisk såvel som taktisk og operationelt – og ikke mindst eksekveringskompetencer.
Gennem vores praktiske tilgang og i øjenhøjde med dig, får vi løst opgaverne – vi får tingene til at ske.

 

Vi tror på, at konsulenter med specifik viden i den aktuelle branche ofte kan være svaret på de problemstillinger, som du oplever, men vi har også erfaring for, at konsulenter med krydsende kompetencer kan være værdiskabende og medvirke til at se anderledes på de udfordringer, som ofte ligger til grund for problemstillingerne.

Ressourcer … Passion … Resultat

Vores helt grundlæggende passion for arbejdet med forretningsudvikling bunder ganske enkelt i, at vi elsker at arbejde med alle de interessante udfordringer, som hele dette forretningsområde dækker.
Det er denne passion, der driver os – og det er derfor, at du straks mærker vores engagement i netop din opgave.

 

Tilsat vores faglige spidskompetencer, netværk og brede erfaring fra bl.a. industri og håndværk, bygge og anlæg, ingeniør og teknik, handel og service, kontor og økonomi, ledelse og personale, transport og logistik, salg og kommunikation, informationsteknologi samt forsikring og bank mv. … har vi de nødvendige ressourcer, til at skabe det helt rigtige resultat for dig og din virksomhed. Og vi har kompetencerne, lysten og passionen til at være involveret i implementeringen af løsningen.

 

Er du i tvivl om, at der er uforløst potentiale i din virksomhed, stiller vi gerne op til en snak om, hvilke muligheder der er, for at få os til at se både holistisk, men også konkret, på jeres virksomhed. Vi er klar til at hjælpe med både små og store opgaver.

 

Ring til os på telefon 8732 1600 for at få et uforpligtende møde med en af vores konsulenter.